Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Συνδυασμός "Δήμος για τα παιδιά μας" : Ο σημερινός Δημαρχος ξέχασε τις προεκλογικές του υποσχέσεις και αναθέτει ασύστολα !!!!!


Αγαπητοί δημότες ,
Εν μέσω κορονοϊού και φόβου για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά ακόμη και για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας, ο δημαρχος μας βρήκε τον χρόνο αλλά και την ευκαιρία να σαρώσει κυριολεκτικά και να προχωρήσει σε απευθείας αναθέσεις, όπου αξιοζήλευτο είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν προχωρά ούτε σε «πρόσκληση ενδιαφέροντος»!!!
Μια νέα δημοτική αρχή που σήκωσε σημαία κατά των απευθείας αναθέσεων προεκλογικά παρότι νόμιμες και έφθασε δια στόματος Κώστα Λυρου να μας κατακρίνει ότι δεν σεβόμαστε λέει τα χρήματα των δημοτών μας και δεν ήταν ηθικό!!!
Μάλιστα πρόσωπο που διεκδικεί στήριξη από την ΝΥΝ δημοτική αρχή στο να συνεχίσει το έργο του σε φορέα του δημοσίου , και ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ έφθασε τότε να μας διασύρει παντού λέγοντας ότι στηρίζουμε παιδιά πρώην επικεφαλής παρατάξεων κλπ κλπ

Έλα όμως που οι καιροί αλλάζουν κύριοι και η πλάκα ξεκινάει :
Ο σημερινός Δημαρχος ξέχασε τις προεκλογικές του υποσχέσεις και αναθέτει ασύστολα !!!!!
Ο συνεργάτης του δημοτικός σύμβουλος άλλης παράταξης έχασε την λαλιά του !!!
Μπείτε στο διαύγεια στον Δήμο Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου ,στα νομικά του πρόσωπα ,ΔΕΥΑΜ κλπ και βρες τε τους τελευταίους 8 μήνες τις εκατοντάδες χιλιάδες απευθείας αναθέσεις !!
Εμείς διαλέξαμε μια τελευταία των 30.000 ευρώ για την κουνουποκτονία.
Απευθείας ανάθεση στα 3 δημοτικά μας διαμερίσματα!!!!’
20.000 ευρώ σε μια εξαιρετική επαγγελματία για το Μεσολόγγι και το Αιτωλικό και άλλη μια 10.000 ευρώ επίσης σε έναν νέο άνθρωπο και εξαίρετο επαγγελματία για τις Οινιαδες!!!
Προσέξτε παρακαλώ πολύ που έφθασαν.
Επίσης ξανά θυμηθείτε τι έγραφε ο τότε επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο!!!!!
Και που να δείτε τι έρχεται κύριοι!!!!!!
Σε ένα θα συμφωνήσουμε κύριε δημοτικέ σύμβουλε «πραγματικά οργιαστικά πράγματα συμβαίνουν στον δημο μας.