Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε το 24ο Τακτικό Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  2 Νοεμβρίου 2019, το 24ο Τακτικό Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου  όπου ο απερχόμενος Πρόεδρος Πλάκας Ν. Σπυρίδων παρουσίασε τον απολογισμό της δράσης της θητείας της Διοίκησης  και το ψήφισμα του Ε.Κ.Μ..
            Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι κ.κ. Βασιλόπουλος Θάνος – Αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε., ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου Λύρος Κων/νος, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας – Δωρίδας Χάρος Μένιος, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Τσάμης Δημ. Και η Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας  Ι.Π. Μεσολογγίου Όλγα Δασκαλή.

Επίσης, το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Καραπάνος Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σπυρόπουλος Βας., ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τριβλής Αρ., ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Μεσολογγίου Παπαδόπουλος Παν., ο Πρόεδρος του Συλλόγου 3 τέκνων Σαβράμης Φίλιππος, καθώς και οι πρώην πρόεδροι του Ε.Κ.Μ. κ.κ. Μαστρανδρέου Αλεξ., Μπέλας Διον. Και Θεοφυλάτος Μαρ. Και οι πρώην πρόεδροι των Σωματείων Οικοδόμων και Χειριστών κ.κ. Κολώνιας Ιωαν. και Παπαευθυμίου Νικ. και σύνεδροι και μέλη των Σωματείων.
  Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου τιμήθηκαν για τη προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα, οι κ.κ. Βασιλόπουλος Θάνος και Μαστρανδρέου Αλεξ.
   Τέλος, μετά την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής αποφασίστηκε οι αρχαιρεσίες του Ε.Κ.Μ. να πραγματοποιηθούν τη Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.