Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου


Ολοκληρώθηκαν, την Τετάρτη 27 Ιουνίου, οι εκλογές του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοίκησης, νέων αντιπροσώπων για το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των εμπόρων, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής, με ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Η εκλογική διαδικασία, που διήρκεσε δύο ημέρες προς διευκόλυνση όλων των εμπόρων, ξεκίνησε την Τρίτη 26 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 27 Ιουνίου. Η συμμετοχή στις εκλογές ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των ταμειακώς εντάξει εγγεγραμμένων μελών έδωσε δυναμικό παρών και προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Συνολικά ψήφισαν 280 μέλη, από τους μεγαλύτερους αριθμούς συμμετοχής στην ιστορία του Συλλόγου, ενώ κατά τη διαδικασία καταμέτρησης βρέθηκαν 276 έγκυρα ψηφοδέλτια, 2 άκυρα και 2 λευκά.
Αποτέλεσμα της μαζικής συμμετοχής στις εκλογές ήταν η διατήρηση του αριθμού αντιπροσώπων μας στην Ο.Ε.Σ.Π. & ΝΔ.Ε. στα έξι άτομα.

Η διαδικασία κύλισε ομαλά, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου και της Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής. Με το ενιαίο ψηφοδέλτιο στάλθηκε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας, ενώ η μεγάλη προσέλευση δίνει αδιαμφισβήτητα ισχύ στο Σύλλογο και ώθηση στο νέο Δ.Σ. για να συνεχίσει τις προσπάθειες στη διεκδίκηση των αιτημάτων και την προάσπιση των δικαιωμάτων του επιχειρηματικού κόσμου.

Εκλέχτηκαν με βάση τον αριθμό σταυρών οι εξής υποψήφιοι:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Σπυρόπουλος Βασίλειος
240
Πασιόπουλος Κωνσταντίνος
229
Κοσσόβα Μαργαρίτα
202
Κουτσαγγέλης Κωνσταντίνος
193
Ντέκας Γεώργιος
187
Καραγιάννης Θωμάς
183
Χαντζή Αρετή
167
Κωνσταντίνου Μαρία
153
Στεφάτος Συμεών
151

Για την Ο.Ε.Σ.Π. & ΝΔ.Ε.

Σπυρόπουλος Βασίλειος
231
Πασιόπουλος Κωνσταντίνος
228
Κασσαβέτης Γεώργιος
190
Κουτσαγγέλης Κωνσταντίνος
187
Ζέρβας Γεώργιος
180
Παραγυιός Πέτρος
148


Για την Ελεγκτική Επιτροπή

Μελαχρή Περσεφόνη
169
Κουφός Ευάγγελος
161
Λιβάνη Μαρία
152





Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου