Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ζωντανή μετάδοση των Εορτών Εξόδου το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου από την ΕΡΤ


Για πρώτη φορά, η ΕΡΤ θα μεταδώσει ζωντανά από τον Κήπο των Ηρώων και τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου τις τελετές των Εορτών Εξόδου. Ειδικότερα θα μεταδοθούν:


•          Το Σάββατο του Λαζάρου από τις 21:00 έως τις 22:00, μέρος της πομπής, ολόκληρη την τελετή από τον Κήπο των Ηρώων και την Αναπαράσταση της ανατίναξης του Χρήστου Καψάλη.
•          Την Κυριακή των Βαΐων, στις 8:00 το πρωί την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στις 10:45 την Δοξολογία από τον Καθεδρικό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος και στις 11:00 την πομπή από το προπύλαια του Καθεδρικού Ναού, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν επίσης ΖΩΝΤΑΝΑ, μέσω διαδικτύου από το ERT - WEB TV αλλά και μέσω του δορυφορικού προγράμματος της ERT World σε ολόκληρο τον κόσμο.


Την Κυριακή των Βαΐων, στις 8:00, το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ (ΕΡΤ) θα μεταδώσει απ’ ευθείας την Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία από τον Καθεδρικό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος Μεσολογγίου.