Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

«Πιαστήκατε στα πράσα»! Το λόγο έχουν τώρα η ΠΟΛΙΤΕΙΑ και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Χθες το πρωί, απέστειλα ανακοίνωση σε όλα τα ΜΜΕ του Νομού, σχετικά με τον ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ του «Αεροδρομίου» και του «Δυτικού Παράπλευρου Αύλακα» Ανατολικής Κλείσοβας».

Τα παραπάνω ρέματα,  σύμφωνα με τις αποφάσεις που είναι αναρτημένες στο «Διαύγεια» του δήμου, είχαν καθαριστεί τον Αύγουστο, στοίχισε ο καθαρισμός τους σχεδόν 27000 € και ήδη έχουν πληρωθεί με ένταλμα που εκδόθηκε πριν από δέκα μέρες, στην κα. ΠΙΤΣΙΚΟΥ ΑΓΑΘΗ. Υπενθυμιζω πως για να εκδοθεί το ένταλμα πληρωμής, πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί - πιστοποιηθεί η ολοκλήρωση των εργασιών.
Η ανακοίνωση μου συνοδευόταν από φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν την ίδια μέρα παρουσία μαρτύρων και αποδείκνυαν πως ο πληρωμένος εκ του δήμου καθαρισμός δεν είχε πραγματοποιηθεί ποτέ.

Και αίφνης «έγινε θαύμα».
Τις μεσημεριανές ώρες χθες 21/9/2017, κατέφθασε στην περιοχή το μηχάνημα της εταιρείας με την ίδια επωνυμία, το οποίο περιγράφεται στη μελέτη και στις δημοτικές αποφάσεις και ξεκίνησε τον καθαρισμό.
Τον καθαρισμό δηλαδή του ρέματος που υποτίθεται πως είχε πραγματοποιήσει τον προηγούμενο μήνα και είχε πληρωθεί ήδη γι’ αυτόν!
«Ο θεός όμως αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη»….
Για κακή τους τύχη, υπήρξαν συμπατριώτες που ήταν παρόντες και φωτογράφισαν το γεγονός, στέλνοντας μου τις σχετικές φωτογραφίες, τις οποίες και επισυνάπτω.
Αν αυτό δεν λέγεται ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, τότε πως λέγεται;
Την απάντηση την αφήνω στην κρίση σας και στα θεσμικά όργανα της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, όπου και αποστέλλω το σχετικό υλικό.

Μεσολόγγι 22 Σεπτεμβρίου 2017
Κατσούλης Παναγιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος – Πρώην Δήμαρχος

Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου